tisdag 24 februari 2009

Triss i företagsbesök

Tisdagen har varit fylld med spännande och intressanta möten. Under förmiddagen besökte jag och kommunalrådet Carina Zachau tre lokala företag som verkar inom tre vitt skilda branscher. Först träffade vi IT-företaget Binserw, därefter Expo Design som erbjuder sina kunder helhetslösningar för utställningar och mässor, och strax före lunch besökte vi CSAB, som är ett serviceföretag med inriktning på VVS, värmepumpar och klimat. Det är alltid givande att besöka företagen och därmed få både en inblick i deras verksamhet och förstå deras affärsidé. Om ni vill att vi ska besöka ert företag så behöver ni bara slå en signal så kommer vi så snart vi kan.

Lunchen hade Carina och jag förmånen att få avnjuta hos Kock Johan ute på Hjelmsjövik. Den utsökta maten tillsammans med den fantastiskt vackra utsikten Hjelmsjön stimulerade till en livlig och utvecklande diskussion med Gerry Bengtsson från tidningen Magasinet.

Dagen avslutades med flera interna möten på kommunen och framåt kvällen sammanträde kommunfullmäktige för att avsluta de förhandlingar som inleddes på måndagen.

Mathias Knutsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar